Участь у проєкті "ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ" за підтримки Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ

Глухівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) "Ромашка" з 22 травня 2023 року розпочав роботу у Проєкті «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні».

Проєкт реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ) для педагогічної підтримки батьків перед вступом дітей до школи та сприяння набуття компетентностей дітьми старшого дошкільного віку. Програма СПІЛЬНО об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором, бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні.

У травні 2023 долучилися до проєкту діти старшого дошкільного віку, з 1 червня 2023 приєдналася і група молодшого віку. З 17 липня плануємо підключити ще і групу дітей середнього дошкільного віку.

Щиро дякуємо організаторам за ігрове обладнання, яке дуже сподобалося нашим вихованцям та буде корисним для розвитку кожної дитини!

Слова вдячності від щирого серця, від наших вихованців та батьків #UNICEF, #Асоціація_працівників_дошкільної_світи за турботу про щасливе дитинство!!!



Переглянути фото
Кiлькiсть переглядiв: 19